Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

1. Valitse Green Key -sertifioitu mökkimme!
Toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn mökin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä.

2. Valitsemme ekologisia tuotteita
Green Key -majoittajana pidämme hyvää huolta ympäristöstä. Käytämme siivouksessa ympäristömerkittyjä pesuaineita sekä työmenetelmiä, joissa käytämme otsonoitua vettä puhtaanapidossa ja vain välttämättömiin kohteisiin pesuaineita, ympäristöä säästäen. Haluamme, että ympäristöystävällisen majoituksen valitseminen on sinulle helppoa ja vierailusi mukava.

3. Toimimme energiaa säästäen
Green Key -majoittajana pidämme hyvää huolta ympäristöstä. Säästämme energiaa käyttämällä led-valoja, energiansäästölamppuja, liikkeentunnistusta ja ajastusta valaisimissa. Teemme energiansäästön sinulle helpoksi mukavuudestasi tinkimättä. Lisäksi hankimme 100 % ympäristöystävällistä sähköä.

4. Lajittelemme ja kierrätämme
Green Key -majoittajan pidämme hyvää huolta ympäristöstä. Lajittelemme jätteet tehokkaasti ja ohjaamme uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen sinne sopivat jätelajit. Näin säästämme luontoa. Tarjoamme myös majoittujillemme helpon tavan kierrättää ja huolehtia luonnosta mukavuudestasi tinkimättä.

5. Säästämme vettä
Green Key -majoittajana pidämme hyvää huolta ympäristöstä. Haluamme tehdä ympäristöystävälliset valinnat myös sinulle helpoksi mukavuutesi kärsimättä. Olemme säätäneet hanat ja suihkut vettä säästäviksi. Näin autamme yhdessä luontoa.

 

Lisätietoja sivulta: www.greenkey.fi

 

Käytämme Comforta Oy:n Joutsenmerkittyä hotellitekstiilipalvelua,
joka noudattaa vastuullista energian, veden ja kemikaalien kulutusta.

 

Joutsenmerkitty hotellitekstiilipalvelu auttaa meitä:

  • vähentämään energian ja veden kulutustamme ja sitä kautta ilmastovaikutustamme.
  • suosimaan kemikaaleja, jotka täyttävät tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Esimerkiksi pesuaineissa ei ole hajusteita.
  • pienentämään ympäristövaikutuksiamme, koska tekstiilien kuljetus ja jakelu on vastuullista.
  • käyttämään vastuullisia tekstiilejä, jotka ovat joko ympäristömerkittyjä tai
    Öko-Tex Standard 100 mukaisia.

Lue lisää vastuullisesta hotellitekstiilipalvelusta:
https://lindstromgroup.com/fi/tiedotteet/comfortan-pesuloille-joutsenmerkki/