PAAPUURI • rental cottage for 4+2 persons

The perfect cabin choice for those looking for a traditional Finnish cabin vacation!

The rental cabin is suitable for 4+2 people. You can bring your pet to this cabin.

Calendar and reservations

Tämä mökki on täydellinen valinta suomalaista perinteistä mökkilomaa etsivälle! Kodikas 50 m2 hirsimökki Vesijärven rannalla Asikkalassa tarjoaa lomapuitteet 4+2 hengen lapsi- sekä eläinperheille. Mukaan voit ottaa pienen lemmikin. Ohiajavaa liikennettä ei ole, koska mökki sijaitsee päättyvän tien varrella.

Mökki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 25 km Lahdesta pohjoiseen, viimeiset 4,5 km hiekkatietä. Lähin ravintola/kauppa 5,5 km päässä sekä kuntakeskus Vääksystä (10 km) löydät isommat kaupat, Alkon, lisää ravintoloita/kahviloita, golf-kentän, erilaisia liikuntapaikkoja jne. Lähimmät mökkinaapurit sijaitsevat 50-100 metrin päässä, välissä suojaavaa puustoa. Rannan tuntumassa voit grillailla pallogrillillä nauttien ilta-auringosta. Käytössäsi oma soutuvene ja mahdollisuus vuokrata perämoottoria (tarkista etukäteen varaustilanne). Mökki sijaitsee loivassa rinteessä, josta rappuset alas rantaan. Matka mökistä rantaan n. 30 metriä.

Mökissä kaikki mukavuudet, joten pidempikin oleskelu onnistuu hienosti. Puusauna tarjoaa pehmeät löylyt. Suihku ja wc samassa tilassa saunan yhteydessä. Keittiöstä löydät astiat kuudelle hengelle ja kaikki ruuanlaittovälineet. Ruokapöydän saa jatkettua kuudelle hengelle sopivaksi. Mökin varaava takka antaa mukavasti lisälämpöä ja käytössäsi myös ilmalämpöpumppu. Mökistä löytyy myös matkasänky, syöttötuoli ja potta perheen pienimmille. Alakerran makuuhuoneessa vuoteet kahdelle hengelle ja yläkerran makuuhuoneessa vuoteet myös kahdelle hengelle. Parvella levitettävä varavuode kahdelle hengelle.

Juomavettä emme suosittele juomavedeksi, vaan varauksen yhteydessä mökin mukana tulee 10 litraa pullovettä ja lisää voi ostaa lähimmistä kaupoista.

Lämpimästi tervetuloa Asikkalaan Vesijärven rannalle!

VUOKRAMÖKIN VARUSTUS

– puusauna
– erillinen suihku- ja wc-tila
– ilmalämpöpumppu
– pallogrilli ulkokäytössä
– ruokailuryhmä 6 hengelle
– ulkoruokaryhmä 6 hengelle
– soutuvene, mahdollisuus vuokrata perämoottori
– matkasänky, potta ja syöttötuoli
– pyykinpesukone

KEITTIÖN VARUSTUS

– kahvinkeitin
– vedenkeitin
– mikro
– astianpesukone
– uuni-liesi
– astiasto kuudelle hengelle
– kaikki ruuanlaittovälineet

KAIVOVESI SOVELTUU PESUKÄYTTÖÖN.
JUOMAVESI TUOTAVA ERIKSEEN.

Kohteella on Kestävän matkailun kansainvälinen Green Key sertifikaatti. Green Key -sertifioitujen kohteiden ympäristötyöhön kuuluvat mm. resurssitehokkuus veden- ja energiankulutusta säästämällä, jätteiden vähentäminen ja kierrätys

LEMMIKIT SALLITTU.

OTA ILO IRTI LOMASTASI ISO-NAAPPILASSA